Websites i flere størrelser

Hvad er en god hjemmeside? I virkeligheden er der ingen, der kan svare entydigt på dette spørgsmål. Det kommer meget an på, hvad hjemmesiden skal bruges til og hvem målgruppen er.

Vi mener dog, at der er enkelte generelle retningslinjer.

Enhver hjemmeside har et budskab, et indhold, der skal ud til en eller flere målgrupper og dette budskab skal fremstå tydeligt og enkelt. Indholdet må ikke sløres af en masse grafiske fixfaxerier, flotte videoklip og lydklip, som i sig selv kan være gode og professionelle, men som dominerer hjemmesiden, så budskabet skjules.

Gode hjemmesider er derfor enkle i opbygningen og nemme at betjene. Jo mere omfattende indholdet er, des mere enkel skal den opbygges. Det betyder ikke, at man skal gå på kompromis med det visuelle og blikfanget. Det er et spørgsmål om balance.

Kontakt os, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan gøre din hjemmeside enkel, overskuelig og brugervenlig.

 

ecase.dk

Sædekildegårdsvej 1
5250 Odense SV
T: 28 91 99 01
ecase@ecase.dk

Om ecase.dk

Siden 2001 har ecase lavet gode, velfungerende hjemmesider. Virksomheden drives med gejst og entusiasme, hvor gode relationer og kundetilfredshed er de vigtigste nøgleord. Hos ecase er man i gode hænder.