Hvad kan jeg?

Det er vigtigt med god kemi
og gensidig respekt

Jeg er en meget erfaren herre på mange områder. Jeg er uddannet i butik, dekoratør, socialarbejder, programmør og underviser. Jeg har endnu en uddannelse som life- og businesscoach, speciallist indenfor sociale medier og har nu siden før årtusindskiftet arbejdet med tilblivelsen af utallige hjemmesider til store og små.

Jeg hedder Rudy Madsen og har været indehaver af ecase.dk i næsten tyve år. 

Det, jeg bedst kan lide, er at hjælpe små virksomheder og enkeltpersoner til at komme i kontakt med den målgruppe, de ønsker. Jeg fremstiller små og mellemstore hjemmesider, der på bedste vis eksponerer en kommunikation, der gør det muligt at skabe et samarbejde, et kundeforhold eller en anden relation.

REFERENCER

Et unikt design og sprællevende indhold

Der er praktisk talt ikke to hjemmesider, der er ens. Faktisk er det vigtigt, at din hjemmeside er unik og ikke ligner den, du konkurrerer med.

Indleder vi et samarbejde, kan du være sikker på, at jeg vil gøre alt for at tilgodese alle dine ønsker. Alt kan i princippet lade sig gøre. 

Jeg kan lide at samarbejde meget tæt sammen om opgaven. Det vil sige, at du er med hele vejen i processen og kan altid komme med input og nye ideer.

Når vi nærmer os et afleveringstidspunkt, tester vi hjemmesiden sammen og detaljerne kommer frem. Er vi enige, bliver hjemmesiden afleveret og du har herefter tre måneders gratis fejl- og tilretning.

Adresse

Sædekildegårdvej 1
DK 5250 Odense SV

Kontakt

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
+45 28 91 99 01

Åbningstider

Jeg er altid åben for dialog
Ring eller skriv nu