De mange spørgsmål

Selvom det hele er meget gennemskueligt, så er der måske alligevel en del spørgsmål

Det kan være en stor ting at skulle etablere en ny hjemmeside. Som lille selvstændig erhvervsdrivende er der meget, man skal tage stilling til. Et af de store spørgsmål er: Hvad får jeg for pengene og hvor besværligt er det for mig? Kan jeg selv gøre noget eller hvor kan jeg hente hjælp?

Her har jeg forsøgt at gøre det nemt at finde svar på alle spørgsmålene. Og hvis det ikke er nok, er jeg kun en mail eller et telefonopkald væk. 

Hvad består et BASIS abonnement af?

Et Basis abonnement er en ordning, hvor du betaler et fast månedlig beløb, som dækker alle udgift til en lille hjemmeside:
- En hjemmeside med tekster og billeder, uden specielle funktioner.
- Op til 10 undersider med et professionelt design, der aftales med dig. 
- Løbende opdatering af tekniske komponenter og funktioner, som kræves for at gøre siden funktionel og sikker.
- Løbende opdatering af sidens indhold (tekst og billeder m.m.). Du sender rettelser til mig, jeg opdaterer.
- Webhotel, hvor hjemmesiden opbevares og administreres.
- Udgifter til DK-Hostmaster, som har til opgave at administrere dit web-domæne (hjemmesideadresse).

Hvad er specielle funktioner og hvad koster de?

Der er mange funktioner på en hjemmeside, som er Basis funktioner. Det er tekster med links til andre hjemmesider eller steder, det er billeder eventuelt med links, det er knapper, som er links med et særligt udseende og andet.
Derud over er der mange funktioner, man betegner som specielle, såsom kalender, booking, formularer, videoer, interaktive grafiske elementer, beregningsmodeller og meget, meget andet. Hvis du ønsker en speciel funktion på din hjemmeside, kan det sagtens lade sig gøre, men det kræver en særlig aftale.

Kan jeg selv opdatere hjemmesidens indhold?

Ja, det kan du!
Det kræver dog, at du får en instruktion til, hvordan sidens administrationssystem virker. Den instruktion giver jeg gerne, så du selv kan administrere din hjemmesides indhold.
Hvis du ikke ønsker at sætte dig ind i, hvordan man teknisk opdatere hjemmesiden, skal du vide, at Basis abonnementet er inklusiv opdatering af indholdet. Du sender bare indholde på mail til mig, så opdaterer jeg siden så hurtigt, det kan lade sig gøre.

Hvad er "Opdatering af tekniske komponenter"?

Når man har en hjemmeside, skal man forstå, at det er en dynamisk og "levende" størrelse. Det betyder også, at den påvirkelig af utilsigtet og uhensigtsmæssig adgang udefra. Såkaldt hackning.
Jeg gør alt for, at hackning bliver gjort så svært for de kriminelle, som overhovedet muligt. Jeg installerer en firewall (spæringssoftware), der forhindrer hackning med kendte teknologier. Det dæmmer op for det meste. Derud over overvåger jeg hjemmesiden 24/7 via de interne overvågningssystemer, der sikrer, at alle tilgange foregår lovligt og efter forventningerne.
Alle hjemmesidens komponenter er selvstændige software produkter, som udvikles til at optimere og smidiggøre hjemmesidens anvendelse. Disse software programmer skal ind imellem opdateres.
Opdateringer, overvågning og administration af alle disse komponenter kræver bevågenhed og tid. Alt dette tilbydes gratis til alle med Basis abonnementer.  

Hvad er en Google analyse

Google stiller et fantastisk redskab til rådighed for alle website ejere. Det er muligt at følge helt præcist, hvem der bruger hjemmesiden og hvordan. Denne hjemmesideanalyse koster ikke en rød reje. Det har altid været gratis og faciliteterne bliver endda flere og flere i denne rapport. 
Jeg sætter en Google kode ind i hjemmesidens "maskinrum", som gør det muligt for Google at spore trafikken på hjemmesiden og meget mere. Derefter er de muligt for dig at trække en analyserapport, når du ønsker det.

Omkostninger til webhotel

Når du har en hjemmeside, skal den opbevares på en server, der er på Internettet altid. Disse servere eksisterer som regel i større servercentre, som har optimalt ydelse og hastighed, samt kan garantere næsten 100 oppetid, dvs. den tid, siden er online.
Jeg samarbejder med et servercenter, som har serviceret hjemmesider over hele verden i mange år.
Når du laver en aftale med mig, bliver webhotellet administreret af DIGIHOST, som er en super professionel webhotel udbyder. 

Gebyr til DK-Hostmaster

DK-Hostmaster er domæneadministrator for hele Danmark. Når du beslutter dig for, at din hjemmeside skal have et givent navn, bliver dette navn oprettet hos DK-Hostmaster. De garanterer dermed, at der ikke er to hjemmesider i denne Verden, som har samme domænenavn.
For at administrere dette system, skal de have en forholdsvis lille gebyr, der betales en gang om året.

Har du andre spørgsmål?

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, kan du skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ringe på 28 91 99 01

Adresse

Sædekildegårdvej 1
DK 5250 Odense SV

Kontakt

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
+45 28 91 99 01

Åbningstider

Vi er altid åben for dialog
Ring eller skriv nu